divendres, 17 d’octubre del 2008

Una teranyina de bons consells

Xarxa, xarxa, xarxa... és la paraula més usada, la intenció més bàsica, l'estratègia que ens ajuda a aprendre i a conèixer més. A la Xarxa fem xarxes! Connectem un web amb un altre web, un vídeo amb l'article d'un blog, un article amb un comentari, un perfil d'usuari amb un altre perfil...

Doncs una de les formes més senzilles de contribuir a fer xarxa és tenir i nodrir un blogroll. El blogroll és una llista de blogs que s'acostuma a trobar als blogs. És la forma com el propietari/ària recomana altres blogs que considera interessants.

Cadascú decideix com omple la llista del seu blogroll, alguns hi posen l'enllaç als blogs que llegeix i segueix, d'altres hi posen els blogs dels seus amics. Sigui com sigui, així és com es salta de blog en blog, com creix una teranyina de continguts interessants per a gent que comparteix un mateix interès.

Al Tres minuts avui estrenem el nostre blogroll, l'hem col·locat a la columna esquerra després de les etiquetes. L'hem començat amb enllaços a alguns blogs professionals que llegim i pensem que us poden interessar. Però ens agradaria que la llista fos més llarga i començar amb tu una teranyina. Així que si ets lector del Tres minuts, tens un blog i vols estirar un fil d'aquesta xarxa, deixa'ns un comentari amb l'adreça del teu blog, l'inclourem al blogroll del Tres minuts i et llegirem.