divendres, 12 de setembre del 2008

Podcast, gent que ens explica coses interessants.

Hi ha gent a qui li agrada escriure i llavors obre un blog i n'hi ha d'altres que els agrada més explicar les coses parlant i llavors fa podcast.

Els podcast són arxius, generalment de so, on algú explica coses que considera interessants. Es poden descarregar i sentir-se en qualsevol moment, així que durant els desplaçaments diaris o en estones mentre fem el dinar o passegem el gos aprofitar per aprendre coses noves, gràcies als podcast.

Els repositoris de podcast funcionen igual que els blogs, així que normalment tenen un servei de subscripció via RSS amb el qual sempre estàs informat/ada dels nous podcast.

Us deixem aquí una sèrie d'enllaços amb els quals podeu descobrir els podcast:
  1. L'enllaç a la Comunitat de podcast en català
  2. Una recomanació personal: els podcast de "La sal de la vida" un excel·lent programa de ràdio on s'expliquen els canvis que es produeixen en la ment de les persones durant la vida: com aprenem a parlar, com ens fem adults, com ens enamorem...
  3. Un vídeo del Common craft que amb el seu particular estil explica la mar de bé què és un podcast.



Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure'ns a bernadette arrova enraona punt cat

2 comentaris:

sgd ha dit...

Hola!

he descobert avui aquest bloc, i...al voltant dels podcast us diré que fa temps que revistes americanas de Medicina donan aquest servei i es pot escoltar tota mena de conferencies i articles a l'anglès.
M'ajuda a mantenir-me actualitzada encara que tingui que repassar el meu vocabulari d'anglès.
salutacions i felicitats :)

Bernadette ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari sgd. És molt interessant que ens parleu del vostre ús professional de recursos de la Xarxa com els podcast.