divendres, 29 d’agost del 2008

3 minuts d'estiu. Xarxes socials en família

Quan fa els anys la teva cosina de La Selva? El nom del teu besavi patern el recordes? i els teus fills recordaran el nom del seu rebesavi? Aquests són d'aquells temes que en algun dinar de família se'n parla: els arbres de família, la relació que tenim amb un oncle segon per part de mare que va marxar a Argentina l'any 40...

Doncs Genoom, una fantàstica aplicació social és una gran solució per a acumular, mantenir i compartir entre la família totes aquestes dades.

A Genoom pots crear el teu arbre familiar i convidar a participar-hi a tots aquells que en formen part, tenen correu electrònic i, òbviament, són vius.

Així tots els membres del teu arbre:
  • van enxamplant l'arbre afegint dades d'altres persones que formen part de la família comuna.
  • Publiquen fotos i vídeos de família, de forma que tots anem recuperant aquells records que només queden en alguna foto guardada en el calaix d'alguna tieta.
  • Afegeixen notes i comentaris, que ens ajudaran a recordar moments que vam viure.
  • Publiquen les seves dades: el correu electrònic, el lloc on viuen, la seva foto, i sempre els pots localitzar.
A més l'aplicació si volem ens avisa quan s'acosta l'aniversari d'algun dels nostres familiars, per tant quan t'apuntes a Genoom cosins, oncles i altra família que potser fa temps que no veus, en sec et tornen a felicitar l'aniversari.

Us recomanem fermament que entreu i descobriu Genoom, és molt emocionant recuperar el contacte amb persones amb les quals vas passar algun estiu i potser t'hi vas fer gran, però que ara ja fa temps que només te les trobes en els casaments i els funerals.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure'ns a bernadette arrova enraona punt cat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En http://www.myheritage.es/
és un altre programa igual que pots descarregar al teu pc i pots importar i exportar GEDCOM

Bernadette ha dit...

Gràcies per la proposta amic Anònim, és molt interessant conèixer diferents solucions i propostes similars.