divendres, 16 de maig del 2008

Interconnexió i aplicacions en línia

A Internet disposem de milers d'aplicacions en línia, tenim a l'abast milers de possibilitats d'utilitzar diferents serveis i cada cop més les aplicacions estan interconectades, de forma que es poden utilitzar unes sobre les altres i des de diferents terminals: l'ordinador, el mòbil...

Un exemple d'aquesta interconectivitat és Remember the Milk -sí, sí, "Pensa en la llet"- una aplicació en línia per a gestionar tasques: senzilla, organitzada, clara, pràctica i interconectada.

Si tens un compte de Remember the Milk pots:
  • Connectar les tasques a un calendari de Google Calendar.
  • Afegir tasques des del teu compte de Twitter.
  • Rebre les notificacions del termini de les tasques al teu correu electrònic, en un missatge de mòbil o també enviar tasques a altres persones.
  • Geolocalitzar les tasques sobre Google Maps.
Avui us fem dues recomanacions. La primera és que proveu Remember the Milk, si necessiteu un sistema d'organització de tasques us anirà força bé.

La segona és sobre la Interconectivitat: quan us trobeu entre dues aplicacions en línia similars i no sapigueu per quina decantar-vos, és interessant tenir en compte el seu grau d'interconnectivitat, ja que us donarà flexibilitat i facilitat d'ús.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure'ns a bernadette arrova enraona punt cat