divendres, 18 d’abril de 2008

Twitter, per a què serveix? Pel que tu vulguis.

Una de les gràcies de la xarxa és que som els propis usuaris que acabem decidint per a què serveixen els diferents recursos i com els fem servir. Aquest és el cas de Twitter.

Twitter és un microblog amb tres característiques fonamentals:
  • cada usuari disposa de 140 caràcters per escriure cada missatge.
  • Els usuaris de Twitter es van agrupant, entre ells s'enllacen per rebre els missatges dels usuaris que tenen enllaçat.
  • L'accés a Twitter es fa via Internet i també per mòbil, per tant no cal estar davant l'ordinador per enviar i rebre missatges.
Sí, però per què serveix Twitter?
Com us he dit els usuaris n'acaben decidint l'ús, us dono aquí alguns exemples:
  • A nivell professional, com és el nostre cas, per mantenir relació amb altres persones que realitzen una activitat professional similar i que t'informaran de què llegeixen, què descobreixen i que escriuen als seus blocs.
  • A nivell personal, per mantenir un cert contacte amb amics i explicar allò que ets capaç de resumir en 140 caràcters.
Us convidem a visitar Twitter, us encoratgem a donar-vos d'alta i a utilitzar-lo i si finalment us engresqueu, passeu-nos a veure per Twitter, ens trobareu a @bfarriol i a @antoniopolonioSi vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure'ns a bernadette arrova enraona punt cat

Cap comentari: