divendres, 28 de març del 2008

Llarga vida a les presentacions de diapositives

En empreses, organitzacions, escoles i fins i tot a nivell personal, és fan sovint presentacions de diapositives amb les quals s'acompanya una xerrada, un curs o l'exposició d'uns resultats.

Les presentacions, si estan ben fetes, poden ser molt interessants ja que permeten resumir de forma molt visual i clara les idees més interessants d'una xerrada. Però per desgràcia aquest documents es fan servir un sol cop i després es perden dins les carpetes de l'ordinador per sempre més. Però tot canvia, així que ara tenim l'oportunitat de donar llarga vida a les presentacions de diapositives, gràcies a SlideShare.

SlideShare és un servei d'Internet en el qual s'emmagatzemen i etiqueten milers de presentacions de diapositives sobre qualsevol temàtica imaginable. Aquest servei permet:
  • veure les presentacions que altra gent ha fet sobre un tema que ens interessa, i que ens pot servir d'inspiració per preparar la nostra.
  • Descobrir nous enfocaments, noves formes d'explicar-se i d'organitzar una xerrada o un curs.
Per altra banda nosaltres també podem publicar les nostres diapositives i:
  • deixar-les a disposició de les persones que han assistit a la xerrada.
  • Publicar-les en obert per a tothom i contribuir a compartir coneixement amb els altres usuaris de SlideShare.
SlideShare és un servei molt recomanable, els usuaris habituals acaben intercanviant presentacions amb altres persones que treballen en camps professionals afins i que d'una altra manera potser no s'haurien trobat mai.

Ús convidem a descobrir SlideShare i passar-hi uns minuts buscant i remenant entre els milers de presentacions que hi ha.

Tres exemples de continguts que trobareu a SlideShare:

Totes les presentacions etiquetades amb el terme "ecomonia"

Totes les presentacions etiquetatdes amb el terme "literatura"

Les presentacions d'Enraona a SlideShare


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure'ns a bernadette arrova enraona punt cat