divendres, 7 de desembre del 2007

Protegeix els correus dels teus contactes, posa impediments al correu brossa.

Segurament has rebut alguna vegada un correu reenviat mil cops i que acumula un munt d'adreces de correu electrònic. Aquest correus són un autèntic mal de cap, ja que fomenten el correu brossa, per això és recomanable ser molt prudent amb els correus electrònics dels propis contactes i evitar-ne la difusió.

Hi ha una forma d'enviar un mateix correu a diferents persones protegint les adreces de correu dels destinataris, és ben senzill. Les aplicacions de correu electrònic acostumen a tenir tres caselles diferents per posar les adreces a les quals s'envia un correu:
  • Per a, on totes les adreces que s'hi posen queden visibles per tots els receptors dels missatges.
  • a/c (significa, amb còpia) on també totes les adreces queden visibles.
  • c/o (significa amb còpia oculta) on les adreces de destí queden totes protegides, així que pots enviar un mateix correu a diferens persones sense difondre la seva adreça.



Et recomanem fermament que utilitzis l'opció C/O i que la recomanis a altres persones. És una forma molt simple i efectiva de lluita contra el correu brossa.


Ampliem 30 segons més: tens problemes per trobar l'opció C/O? Una pista.




Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure'ns a bernadette arrova enraona punt cat